Examentraining in de praktijk bij de GKB Bedrijfsschool

6 december 2023

Bij de GKB Bedrijfsschool sta je als leerling middenin de praktijk. Zo ook tijdens je examentraining. Als voorbereiding op de examens,  die deze week van start gingen, voerden de leerlingen een aantal praktijkopdrachten uit bij Sportbedrijf Rotterdam.

In samenwerking met Arjan van Bodegom, de beheerder van Sportbedrijf Rotterdam, werden verschillende kleine projecten uitgezet waarmee de leerlingen aan de slag mochten. Een aantal bolacacia’s moesten worden gesnoeid, opschot moest worden verwijderd, plantvakken gerooid en bestrating moest worden gerepareerd. De leerlingen werden door trainer en teamcoach Edith Verhoef begeleid in zowel de uitvoering als in het leidinggeven tijdens de werkzaamheden. Natuurlijk mochten de leerlingen van de bedrijfsschool aan het einde van de dag ook de oplevering van de projecten voor hun rekening nemen. Na deze mooie ‘opwarmer’, zijn de leerlingen inmiddels gestart met de examens.

Heb je interesse in de GKB Bedrijfsschool? In september 2024 start een nieuwe opleidingsronde. Neem contact met ons op (via info@gkbgroep.nl of 0180 64 29 29) voor meer informatie of om je in te schrijven voor de opleidingsronde 2024-2026.