Weg- en waterbouw

Goede verharding heeft alles te maken met verkeersveiligheid en toegankelijkheid. GKB Realisatie zorgt voor een infrastructuur die in topconditie is. Van de aanleg tot het broodnodige onderhoud.

We leggen autowegen en parkeerplaatsen aan. Realiseren complete woonboulevards, passen kruispunten aan, asfalteren en bestraten. Vanzelfsprekend doen we het complete werk. Van grondwerk en fundatie tot kantopsluiting, waterafvoeren en het plaatsen van straatmeubilair.

Het onderhoud van wegen en andere verhardingen is divers. We herstellen vorst- en zomerschade in het asfalt, repareren vangrails, verbeteren de ontwatering en repareren straatwerk waar nodig. Het kan gaan om machinaal werk, maar ook om handwerk.

Oog voor de omgeving

Tijdens de werkzaamheden treffen we de nodige maatregelen om de veiligheid én de voortgang van het werk te garanderen. We beschikken over opgeleide verkeersregelaars, eigen verkeersborden, baakwagens en andere verkeersvoorzieningen om alles in goede banen te leiden. Typerend voor GKB: wát we doen, doen we altijd met oog voor onze omgeving, zodat u het complete project aan ons kunt overlaten.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Arjan Kraaijeveld

Projectleider

0180-642929
ak@gkbgroep.nl