Staalwerk

GKB ontwerpt, maakt en monteert uiteenlopende objecten van staal voor de openbare ruimte. Van bruggen en ballenvangers tot hekwerken en kunstobjecten.

Als ergens ons geloof dat het kán tot uiting komt, is het wel in het staalwerk dat we leveren. Niet voor niets worden we vaak gevraagd voor het construeren en plaatsen van special objects. Of het nu vrij geplaatste kunstobjecten zijn of objecten die deel uitmaken van de infrastructuur – we koesteren de uitdaging. Soms schuilt die in de materiaalsoort. Soms in de omvang of het gewicht. Maar het kunnen ook de locatie, de omstandigheden of het tijdsbestek zijn.

Ambitie en duurzaamheid

Natuurlijk hebben we verstand van staal – onze engineers weten waar ze het over hebben. We innoveren waar we kunnen in materiaalsoort en toepassing. Daarbij staan ons steeds twee zaken voor ogen: uw ambitie én duurzaamheid. Hoe efficiënter en duurzamer we kunnen bouwen, hoe beter. Zo wordt elk object wat we ontwerpen, construeren en monteren een staaltje van oplossingsvermogen en vindingrijkheid. Veilig, fraai en duurzaam.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Peter Kraaijeveld

Bedrijfsleider

0180-642929
pk@gkbgroep