Bruggen

Bruggen vormen cruciale en vaak markante verbindingen in de infrastructuur. GKB ontwerpt, maakt, onderhoudt en renoveert bruggen. Van idyllische voetgangersbrug tot complexe bruggen voor het complete stadsverkeer.

Bij het ontwerpen van een brug draait het om veel meer dan het verbinden van twee oevers. Er moeten tal van technische en esthetische keuzes gemaakt worden. GKB heeft zowel de technische know-how als de nodige creativiteit in huis om tot een goed ontwerp te komen.

Maar we gaan verder. We bouwen ook de brug die we ontwerpen. Binnen het afgesproken budget en tijdsbestek. Alles wat er aan omgevingsmanagement bij komt kijken, mag u ook aan ons overlaten. Op de dag die we met u afgesproken hebben, kunt u het lintje van de nieuwe brug doorknippen.

Onderhoud en renovatie

Ook het onderhoud van bruggen nemen we voor onze rekening. Is een brug in slechte staat en moet er gerenoveerd worden? Daar zorgen we voor. We dragen op die manier graag bij aan de veiligheid en het behoud van monumentale en markante brughoofden en brugconstructies.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Arco Kraaijeveld

Projectleider

0180-811940
arco@gkbgroep.nl