Sportcomplexen

De conditie van een sportveld bepaalt het plezier en de prestaties van de spelers. Voor veel gemeenten, sportorganisaties en stadions een belangrijke reden om samen te werken met GKB Realisatie. Wij zijn goed in het aanleggen, onderhouden en renoveren van sportvelden.

Onze innovatieve ideeën in uitvoering leiden altijd tot een beter veld en efficiënter beheer. Daar blijven we ook naar zoeken, of het nu gaat om de aanleg of het onderhoud van sportcomplexen.

Eigen machines

Zo hebben we een veld ontwikkeld met daaronder een waterbergend systeem. Om de beluchting en ontwatering te verbeteren ontwikkelden we de GKB Ecodresser en de GKB Drainmaster.

Omdat de tijd waarin een veld beschikbaar is, doorgaans beperkt is, hebben we onze eigen machines ontworpen. Zoals de GKB Combinator, die de toplaag tot op de millimeter nauwkeurig affreest, maar de basis van het veld intact laat.

Behalve natuurgrasvelden leggen we ook voetbal- en hockeyvelden van kunstgras aan. Of honk- en softbalvelden, opgebouwd met zand, lava en barotop.
Welke oplossing u ook zoekt, wij zorgen voor een ondergrond waar de beste prestaties op geleverd kunnen worden.

Meer informatie over sportcomplexen?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Arjan Kraaijeveld

Projectleider

0180-642929
ak@gkbgroep.nl