Certificaten

GKB gelooft in duurzaam ondernemen en een goede samenwerking met zowel opdrachtgevers als medewerkers en luistert dan ook goed naar de wensen van alle partijen. Zo ontstaat een langdurige en vertrouwde samenwerking, waarbij we de effecten van onze activiteiten op het milieu zo laag mogelijk proberen te houden.

Daarnaast is ons KVGM-systeem en -handboek gericht op het leveren van een bijdrage aan de (verdere) verbetering van de resultaten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. Daarbij maken wij gebruik van:

BREEAM OUTSTANDING

Dat is de omschrijving die bij BREEAM-NL niveau 5 hoort. Het nieuwe pand, dat we in prachtige samenwerking met een grote groep in- en externe professionals hebben gerealiseerd, heeft die kwalificatie gekregen.Daar zijn we vanzelfsprekend heel blij mee.
Meer over BREEAM

NL Greenlabel

Door middel van het NL Greenlabel kunnen ondernemers en organisaties de duurzaamheid van hun buitenruimte en producten laten beoordelen én aantonen. Een methodiek die GKB omarmt. We geven graag inzicht in de mate van duurzaamheid van producten, materialen, planten of gebieden. Daarom zijn we partner van NL Greenlabel en voeren we het Gebiedslabel Buitenruimte voor de bedrijfsomgeving van het nieuwe pand van GKB Machines. Daarnaast draagt ons innovatieve E-Grass het Productlabel van NL Greenlabel.
Meer over NL-Greenlabel

MVO Prestatieladder

Als bedrijf steken we veel energie in maatschappelijk verantwoord ondernemen wat naar voren komt in onze activiteiten, personeelsbeleid en innovaties.
In ons personeelsbeleid hebben we ons als doel gesteld om verscheidenheid onder onze medewerkers te krijgen, die op een respectvolle manier en in vertrouwen met elkaar en onze opdrachtgevers omgaan en zich verantwoordelijk voelen voor de resultaten en reputatie van ons bedrijf.
Bij onze innovaties stellen we ons als doel om efficiënter te kunnen werken, het milieu minder te belasten of de uitvoering werkzaamheden veiliger te maken voor onze medewerkers.
Certificaat - niveau 3
Meer over de MVO Prestatieladder

Groenkeur

Certificaat Groenkeur Boomverzorging
Certificaat Groenkeur Groenvoorziening
Meer over Groenkeur

Management

Certificaat ISO9001:2008
Certificaat ISO14001
Meer over ISO9001:2008
Meer over ISO14001

CO2

Certificaat CO2 prestatieladder
Meer over de CO2 prestatieladder

Sociaal ondernemen

Certificaat FSC
Certificaat PSO ladder
Meer over FSC
Meer over PSO ladder

Grond

Certificaat BRL7000
Certificaat BRL9335
Certificaat RAG Landscpaing
Meer over BRL7000
Meer over BRL9335
Meer over RAG keurmerk

Veiligheid

Certificaat VCA**
Meer over VCA