Over GKB

Welke uitdagingen uw buitenruimte ook heeft, wij geloven dat het kan. Dat het ánders kan. Beter, goedkoper of mooier. Dat geloof in nieuwe mogelijkheden bepaalt onze visie en aanpak.

Daarom werken er bij ons zestig mensen vanuit de social return. Daarom ontwerpen we slimme, innovatieve machines en materialen voor complexe situaties. Daarom realiseren organisaties en overheden besparingen die ze niet voor mogelijk hielden. Daarom blijken plannen die té ambitieus leken, toch haalbaar.

We maken het ook waar

Dingen realiseren doen we net zo graag als ze bedenken. Daarom houdt GKB het niet bij goede ideeën. We voeren ze ook uit. Grondig, professioneel en efficiënt. Op de manier die ons familiebedrijf al drie generaties kenmerkt: met volle inzet en toewijding. Daarbij vinden we vertrouwen en een goede relatie net zo belangrijk als onze ervaring en kennis.

Voor iedereen op maat

Elke buitenruimte heeft zijn eigen uitdagingen. Elke organisatie zijn ambities. Onze oplossingen zijn daarom ook altijd maatwerk. We maken graag een afspraak om te kijken welke ideeën wij hebben bij úw uitdagingen en ambities voor de buitenruimte. En hoe we die het beste kunnen uitvoeren.

We zijn er klaar voor. Neem gerust contact op om af te spreken.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Arjan Kraaijeveld

Algemeen directeur

0180 64 29 29
info@gkbgroep.nl