Boomverzorging

Bomen zijn waardevol in elke omgeving. Al hebben ze menig seizoen doorstaan, actief beheer en onderhoud zijn nodig. Daar zijn wij graag uw partner in. GKB Realisatie is namelijk gespecialiseerd in boomverzorging. Van advies en jaarlijkse inspectie tot rooien, verplanten en groeiplaatsverbetering.

Een gezonde groeiplaats is de eerste levensbehoefte van bomen. GKB Realisatie zorgt op een innovatieve manier voor een voedselrijke bodem. Dat doen we onder andere door bestaande grond weg te nemen en opnieuw teelaarde, bomengrond of bomenzand aan te brengen. Daarnaast passen we voedingskokers toe, brengen we beluchtingsystemen aan en zorgen we waar nodig voor verankeringen en beschermingsconstructies.

Bomenknipper en kraan

Bomen verplaatsen of rooien is doorgaans geen sinecure. Het vraagt veel inzet van mensen en materieel en vaak is de impact op het verkeer en andere dagelijkse activiteiten groot. Tenzij GKB Realisatie het uitvoert. Wij ontwikkelden namelijk een bomenknipper, die bomen met een stamdoorsnede tot 65 centimeter met een beweging doorknipt.

Daarnaast hebben we een speciale kraan, die bomen met een stamdoorsnede van een meter gecontroleerd afvoert naar een plek waar de impact minder groot is. Zo doen we dat. Een pragmatisch idee in uitvoering.

Expertise

De kern van onze expertise zijn natuurlijk onze mensen. Stuk voor stuk gekwalificeerde treeworkers, die met kennis van zaken en passie voor hun vak hun werk doen.