Cultuurwerken en parken

In elk gebied waar mensen verblijven, maken de inrichting en beplanting het verschil. Daarom is het goed bij de inrichting van zo'n gebied een specialist te betrekken. Dat zijn wij. GKB Realisatie combineert een schat aan kennis en ervaring met innovatieve ideeën en creatieve oplossingen.

Alles wat er komt kijken bij het inrichten van de buitenruimte, nemen wij voor onze rekening. We verzorgen het grondwerk, rooien bestaande beplanting, brengen verhardingen en beschoeiingen aan, zorgen voor de verlichting, richten speelplaatsen in en realiseren waterpartijen.

Van idee tot uitvoering

Zowel kleinschalige als grootschalige gebieden richten wij in. Van kleine pleintjes tot grote parken. Op basis van bestek of op basis van design en construct. Van idee tot uitvoering.

We zijn bedreven in het werken volgens complexe contracten als UAV-GC en BVP. We voelen ons uitstekend in een rol waar het dragen van verantwoordelijkheid en het nemen van initiatief gevraagd worden.

Dankzij ons uitgebreide machinepark met breed inzetbaar materieel én specialistische machines, kunnen we elk cultuurtechnisch project volledig in eigen beheer uitvoeren.

Wij maken van de buitenruime hoe dan ook een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Johan Kraaijeveld

Projectleider

0180-642929
johan@gkbgroep.nl