Speelvoorzieningen

In een goede speelvoorziening worden kinderen uitgedaagd en voelt jong en oud zich thuis. GKB Realisatie is specialist in zulke speelvoorzieningen. We bedenken en realiseren ze voor scholen, gemeenten, zorginstellingen en andere organisaties.

Ons specialisme begint al bij onze kennis van het Attractiebesluit en de geldende veiligheidsnormen. Zowel als het gaat om de totale speelvoorziening als om de specifieke toestellen weten we aan welke vereisten alles moet voldoen. Maar natuurlijk kijken we verder. Op welke locatie komt de speelplek? Wat is precies de doelgroep? Heeft de speelplek ook een secundaire sociale functie? Hoe ziet de omgeving eruit? Bij welke beeldaspecten dient de speelplek aan te sluiten? We maken een zorgvuldig ontwerp. Veilig, uitnodigend én mooi.

We doen alles. Ontwerp, grondwerk, riolering, verlichting, straatwerk, houtwerk, betonwerk en beplanting. En vanzelfsprekend zorgen we ook voor de speeltoestellen en valondergronden.

Natuurspeeltuinen

Voor een toenemend aantal opdrachtgevers realiseren we ook natuurspeeltuinen. Speeltuinen met weinig toestellen, maar veel natuurlijke speelaanleidingen. Speelplaatsen met een natuurlijke aantrekkingskracht en uitstraling, waar jong en oud van geniet. Bovendien hebben deze speelplaatsen een dubbele opbrengst: ze houden kinderen (en volwassenen) in beweging én creëren een positieve relatie met de natuur.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Henric van der Net

Projectleider

0180-642929
info@gkbgroep.nl