Kunstwerken

GKB Realisatie ontwerpt, berekent en vervaardigt constructies en kunstwerken voor de buitenomgeving. Damwanden, vlonders, bruggen, vissteigers, hekwerken, schuttingen en andere objecten. Daarnaast zijn we ook een veelgevraagde partner voor het onderhoud van kunstwerken.

Staalconstructies en houtwerk zijn ons specialisme. Afhankelijk van de toepassing kiezen we de materiaalsoort. Als duurzame onderneming maken we daarbij zorgvuldig onze keuzes. We blijven uw ambities en onze creativiteit combineren met een scherp oog voor duurzaamheid.

Innovatief

We hebben voor uiteenlopende opdrachtgevers al tal van bruggen en vlonderconstructies gerealiseerd. Meestal een combinatie van stalen liggers, houten leuningen en een brugdek van kunststof. Soms vraagt de situatie -om budgettaire of praktische redenen- om innovatieve ideeën. Die hebben we genoeg. Zo bouwden we een vlonder van composiet.

Heeft u een kunstwerk voor ogen? We laten ons graag uitdagen. Door het tijdsbestek, de technische toepassing of het budget. We zorgen dat het kunstwerk er komt én in uitstekende conditie blijft.

Meer informatie?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Jaco van Herk

Projectleider

0180-642929
jaco@gkbgroep.nl