Een leerzame start van 2023!

28 januari 2023

Bij GKB vinden we het belangrijk om huidige en toekomstige werknemers op te leiden en ruimte te bieden om zich te blijven doorontwikkelen. Op die manier kunnen we samen bouwen aan de toekomst. De eerste twee weken van een nieuw jaar staan daarom bij GKB altijd in het teken van bijscholing. Ook dit jaar stond er weer een mooi programma van bijscholing en curssussen op de planning. 

Naast de cursussen bedrijfshulpverlening (BHV), Veilig werken aan de weg, Inspectie speeltoestellen, Wet natuurbescherming en veel andere cursussen, was er dit jaar speciale aandacht voor het werken op hoogte en werken aan het water. Hierbij lag de nadruk op hoe je in deze bijzondere omstandigheden veilig en verantwoord kunt werken.

Height Safety Expert verzorgde de training ‘Werken op hoogte’ in de watertoren van Steenbergen. De training ‘Veilig werken op het water’ werd verzorgd door ResQprotec in Zwembad de Fakkel van Sport Service Ridderkerk. Beide trainingen werden georganiseerd door AAB Training en Opleiding.

Het waren hele leerzame dagen, maar zeker ook hele leuke dagen. Wij bedanken onze medewerkers en trainers van de opleidingsinstanties voor hun inzet en het werken aan een goed en veilig 2023. Hieronder een impressie van de trainingen.