Bezoek GKB op de Vakbeurs Klimaat 2019

19 november 2019

Op donderdag 21 november vindt in Houten de Vakbeurs Klimaat 2019 plaats. Een vakbeurs waarin de klimaatadaptieve inrichting van stad en leefomgeving centraal staan. GKB Groep is deze beursdag te vinden bij stand nummer 2.4.37.

 

Klimaatadaptie
De klimaatverandering heeft grote gevolgen voor onze leefomgeving en de eisen die aan de inrichting van stad en leefomgeving worden gesteld. Hevige regenbuien vragen om goede wateropvang en afwatering in versteende gebieden. Ook hittestress en droogte moeten in toenemende mate worden opgevangen met slimme oplossingen.

Bij de inrichting en het beheer van de buitenruimte kijkt GKB altíjd naar de mogelijkheden om duurzaam te werken en ingrepen aan te passen aan (veranderende) omstandigheden. We delen onze kennis, ervaring en innovaties op dit gebied graag.

 

Vakbeurs Klimaat 2019
De vakbeurs is gericht op professionals werkzaam bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, projectontwikkelaars, landschapsarchitecten of onderzoek- en adviesbureaus. Honderden professionals nemen deel aan deze beurs om kennis te delen, inspiratie op te doen en informatie in te winnen over de laatste ontwikkelingen, trends en producten op het gebied van klimaatadaptieve buiteninrichting.

De drie thema’s zijn water, hittestress en droogte. GKB zal tijdens de beurs onder anderen het innovatieve waterbergende kunstgrassysteem (WABER systeem) en ons evenementen gras (E-Grass) presenteren.

 

Zien we u daar?
De Vakbeurs Klimaat 2019 vindt plaats in Expo Houten (Meidoornkade 24, Houten, Klik hier voor de route) op 21 november van 09.30 tot 17.00 uur.

Wilt u de beurs bezoeken? De toegang is gratis, klik hier om u online te registreren als bezoeker. We hopen u donderdag te mogen verwelkomen bij stand 2.4.37!

 

Bezoek voor meer informatie de website www.vakbeursklimaat.nl