Bezoek GKB op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2019

29 augustus 2019

Op 2 en 3 oktober vindt in de Jaarbeurs Utrecht weer de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats; hét evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud & beheer van openbare ruimte. In navolging van geslaagde eerdere deelnames zal ook dit jaar GKB weer op de beurs aanwezig zijn. We hopen van harte u te mogen verwelkomen op stand 3.2.61

 

Vakbeurs Openbare Ruimte

De Vakbeurs Openbare Ruimte blinkt uit in veelzijdigheid. Van meubilair en verlichting tot bestrating en groen; álle facetten van openbare ruimte komen tijdens deze tweedaagse vakbeurs aan bod. Interessant voor professionals zoals ambtenaren, ontwerpers, landschapsarchitecten, planologen en stedenbouwkundigen. Maar zeker ook de moeite waard voor de betrokken burger. Met exposanten en lezingen in de sectoren Groen, Licht, Bestrating, Ondergronds, Straatmeubilair, Spelen, Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp, brengt de Vakbeurs Openbare ruimte u volledig op de hoogte van alle laatste trends en ontwikkelingen in de branche.

 

Bezoek GKB Groep

Wilt u een slim ingerichte en goed onderhouden buitenruimte? Heeft u ambities of specifieke uitdagingen? We gaan tijdens de vakbeurs graag met u in gesprek. Over hoe het kan. Over hoe het zelfs nog duurzamer, mooier, veiliger of efficiënter kan. Creatieve en innovatieve ideeën, die we niet alleen bedenken, maar ook graag uitvoeren. Daar hebben we alles voor in huis. De kennis, de mensen en het materieel. Meer weten? Breng dan vooral ook een bezoek aan stand 3.2.61!

 

Bezoek voor meer informatie over de beurs de  website https://www.openbareruimte.nl/ of klik hier om u direct gratis als bezoeker te registreren.