Diploma uitreiking nieuwe lichting GKB Bedrijfsschool

4 juli 2024

Op dinsdag 25 juni vond de diploma-uitreiking plaats van alweer de 3e lichting studenten van onze GKB Bedrijfsschool. In een tijd waarin goede, praktisch opgeleide jonge vakmensen zo schaars zijn, blijft het een bijzonder feest om een nieuwe generatie GKB-ers in de beroepspraktijk te mogen verwelkomen. En we zijn nog niet klaar!

GKB Bedrijfsschool

De GKB Bedrijfsschool is een tweejarige erkende MBO-opleiding op niveau 3 en 4, gericht op wegenbouw, groen en civiel. Gestart om de aanwas van goed opgeleide vakmensen te bevorderen. De opleiding werd deze jaargang (2022-2024) voor de tweede keer aangeboden i.s.m het Hoornbeeck College in Rotterdam, een samenwerking waar wij ongelofelijk blij mee zijn. Tijdens de opleiding hebben de leerlingen 4 dagen per week meegewerkt in ons bedrijf en op vrijdag theorielessen gekregen van echte ervaren vakmensen.

De diploma-uitreiking

Op dinsdag 25 juni vond de diploma-uitreiking plaats voor de leerlingen van de bedrijfsschool van GKB jaargang 2022-2024. Na een kort verslag per leerling van de afgelopen 2 jaar namen de leerlingen hun diploma, een bos bloemen en diverse cadeaus in ontvangst. Directeur Arjan Kraaijeveld bedankte de aanwezige docenten en gastdocenten voor hun fantastische inzet en de prettige en succesvolle samenwerking.

Een nieuwe lading leerlingen staat alweer klaar om ook aan de slag te gaan. De 4e jaargang 2024-2026 van de GKB Bedrijfsschool gaat einde zomer van start. Wil je meer weten over onze praktijkopleiding? Lees meer op www.gkbgroep.nl/bedrijfsschool.