Bedrijfsschool

Op zoek naar goed opgeleide, praktijkgerichte vakmensen, startte GKB in september 2018 met de eerste editie van de ‘GKB Bedrijfsschool’. Een vakopleiding gericht op jongeren, die liever de handen uit de mouwen steken dan met hun neus in de boeken te zitten.

In september 2022 gaat alweer de 3e editie van dit succesvolle leerwerktraject van start. Kom jij bij GKB aan je toekomst bouwen?

Over de opleiding

De GKB Bedrijfsschool is een tweejarige erkende MBO-opleiding op niveau 3 en 4, gericht op wegenbouw, groen en civiel. De opleiding wordt aangeboden i.s.m het Hoornbeeck College in Rotterdam. Het onderwijs is zeer praktijkgericht. Tijdens de opleiding ben je 4 dagen per week in de praktijk bezig binnen ons bedrijf en krijg je op vrijdag theorielessen van echte ervaren vakmensen.

 

Iets voor jou?

Ben jij een echte doener, een aanpakker. Wordt je gelukkig van buiten, praktisch bezig zijn? Dan is deze opleiding vast iets voor jou. Wanneer je start met de GKB Bedrijfsschool, bieden we je naast een gedegen opleiding ook direct een contract. Je gaat vier dagen per week werken en vijf dagen je eigen geld verdienen. Na de opleiding heb je een erkend diploma en een baangarantie op zak!

 

Lees hier waarom Julian voor de GKB Bedrijfsschool koos >>
Lees hier wat Pieter ideaal vind aan de GKB Bedrijfsschool >>

 

Wil je je aanmelden, heb je vragen of wil je meer informatie? Bel, mail of kom langs in Barendrecht. Er is altijd wel iemand die je te woord kan staan. (info@gkbgroep.nl / 0180 64 29 29)